Aldığı Ödüller

JAPONYA, İSRAİL, FRANSA, ALMANYA, İTALYA VE MISIR’dan ödüller almıştır.

AFRODİSİAS VAKFI VE VURAL GÖKÇAYLI 26 yıl süren kazılardan sonra Afrodisias’ı gün ışığına çıkaran arkeolog Prof.Kenan ERİM, Amerika’da New-York Üniversitesinde Kristal Küre sahibidir.

1982’de GÖKÇAYLI Afrodisias’ı keşveder, antik kente hayran kalır, ve arkeolog Prof. Kenan ERİM ile dost olur. Oradaki heykellerin üzerindeki tuvaletler, drapeler, aksesualar, saçlar, ayakkabılar GÖKÇAYLI’yı çok etkiler. Afrodisias drapeleri üzerine inanılmaz araştırma yapar ve defilelerinde kullanır.
Prof. Kenan ERİM, bütçesinin kısıtlandığını GÖKÇAYLI ile paylaşır, ve ona yardım etmek için GÖKÇAYLI bir dernek kurmaya karar verir.İstanbul’a döner, hem müşterisi, hem avukatı olan

Selnur HAMAMCIOĞLU’na bu konudan bahseder, ve derneği kurmak için 5 isim ister. GÖKÇAYLI ‘da Sevgi GÖNÜL, Abdurahman HANCI, Ayşe SILAN, Selnur HAMAMCIOĞLU ve Yasemin PİRİNÇCİOĞLU’nu ikna eder ve dernek kurulur.Fuat BAYRAMOĞLU, bir zamanlar Büyükelçi ve eski Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri derneğin başkanı olur. Onun başkanlığıyla, dernek vakıfa dönüşür.Bundan sonra, defilelerini öncelikle Afrodisias Vakfı için organize eder.